Dječji radovi
 Natrag
      Radovi se mogu uvećati pritiskom na njih
  Pritisnuti za uvećanje Pritisnuti za uvećanje

 Gornja četiri crteža rađena su tehnikom tuš-kist, a  donja četiri crnim flomasterom.Vidimo kako na istom motivu (travi) materijal uvjetuje različite likovne efekte, pa i rukopis. Na  crtežima rađenim kistom zamjećujemo debeo trag,  crte u rasponu od suhih koje na trenutke i nestaju,  do natopljenih, debelih linija. Kompozicijski, lijevi rad, iako horizontalno nabrajan, ima tri dijela -  sasvim niski sloj trave, vrlo visoki sloj trave sa  mrljama listova pri vrhu papira, i uz desni rub  vertikalu načinjenu od okomitio nanizanih listova.

  Pritisnuti za uvećanje Pritisnuti za uvećanje   Na gornjem desnom radu uvodi se element žilica na lišću i čupavost na  vrhovima biljaka. Crtež lijevo je zanimljiv preplet tankih i debljih crta poput arabeske, bez nekog dominantnog dijela kompozicije. Desni je sašinjen od čvrstih vertikala, također se uočava niža razina trave.
  Pritisnuti za uvećanje Pritisnuti za uvećanje   Na radovima rađenim flomasterom vidi se opisivanje svake travke izvana konturnom linijom.  Time se izražavaju i prostorni planovi , neke travke preklapaju,  putuju ispred drugih. Posebno je kompozicijski  zanimljiv desni crtež na kojem se čupava struktura busena okomito probija na lijevoj trećini formata kroz horizontalu pozadine koja, različito od ostalih, ne dotiče vrh papira, već se dijagonalno spušta slijeva na desno.
 
Pritisnuti za uvećanje
Pritisnuti za uvećanje   Prostor je veoma izražen na ova dva crteža, posebno na desnom, na kojem se travke drhtavo vode jedna ispod druge, dok su na lijevom mnoge travke "prozirne". Desni je izrazito gust, dok je lijevi prozračan, vidljiv je put svake linije.