Dječji radovi:    
       
Pritisnuti za uvećanje Pritisnuti za uvećanje  

Pritisnuti crteže za uvećanje

Desno "A" uočava potencijalnu simetriju i ravnotežu između gornjeg trokuta i donje "baze" pa unutra smješza iste oblike, cvjetove ili sunca. Trokutna osnova se ponavlja i u žutim ornamentima kao cik-cak linija unutar obrisa slova, i kao niz trokuta oko gornjeg "sunca. Okolo se ritmički nižu žute spirale, s rasterom točkica u centru.

Pritisnuti za uvećanje Pritisnuti za uvećanje   Oba slova "B" ponavljaju vlastiti rukopis cijelom površinom: lijevi varira točke i točkice raznih veličina, a desni to radi s linijama, ravnim i vijugavim, obrubljenim ili nanizanim u raster.
Pritisnuti za uvećanje Pritisnuti za uvećanje   Zgodna komparacija tankog i debelog, linije i plohe. Lijevo "J" je linijsko, premda na kraju svake linije slijedi neki manji ili veći oblik. Desno slovo je debelo, dodatno učrašeno okolnom čipkom, i velikim cvjetovima koji se nalaze na krajevima linija koje izlaze cijelom dužinom slova.
Pritisnuti za uvećanje Pritisnuti za uvećanje   Lijevo slovo je ukrašeno listovima ukrašenim linijama, a taj se ornament ponavlja i u samom slovu u obliku ritma: oko šest linija, pa šest točaka, i tako dalje. Zanimljiva je gušterolika životinja s desne strane. Desno "J" je svojom veličinom kompozicijski povučeno udesno, pa mu se unutrašnjost ispunjava uvijenim linijama (svaka se linija uvija samo jednom) s cvjetićima na vrhu.
Pritisnuti za uvećanje Pritisnuti za uvećanje   U desnom "L" se nazire prepoznavanje četverokutne osnove slova koja se ispunjava linijama i ritmički nizanim točkama, poput perli. Velika donja površina koja se pojavila kompozicijskim odskakanjema slova prema gore popunjava se velikim crnim oblikom srca.
Pritisnuti za uvećanje Pritisnuti za uvećanje   Ponovno pretežno linijsko i pretežno plošno slovo. Lijevo "M" sugerira ritam izmjenom grupa horizontalnih crta, ali između njih se u prostore umeću svaki puta drugačiji oblici, niti jedan se ne ponavlja. U desnom slovu dominantu čini velik zeleni cvijet, koji se pojavljuje u još dvije veličine i kombinacije zelene i bijele boje. Svaka "prečka" slova ima svoju teksturu.

Pritisnuti za uvećanjePritisnuti za uvećanjeAplikacije različitih tipova ("fontova") slova na ploči. Uočiti s djecom debele i tanke linije, kao i načine ukrašavanja slova.
Pritisnuti za uvećanje  
   
      Natrag